NTP Niš

Prijavi se i poseti Naučno-tehnološki park Niš

Ovog petka organizujemo posetu Naučno-tehnološkom parku u Nišu i pružamo ti jedinstvenu priliku da saznaš kako možeš realizovati svoje ideje i postati mladi lider.

Poseta je zakazana za 14.maj u 12 časova, a prijave na sledećem linku – Link za prijavu – NTP

NTP Niš predstavlja regionalni centar za dinamični razvoj naučno-tehnološkog preduzetništva i promociju internacionalnih projekata. 14.maja otvoriće svoja vrata svim zainteresovanim mladim ljudima da se upoznaju sa mogućnostima koje NTP pruža. Na vama je da nam se pridruže u obilasku.

Pružamo Vam jedinstvenu priliku da se upoznate sa uslugama koje Naučno-tehnološki park Niš nudi budućim liderima, startap kompanijama i mladima studentima željnim znanja.

Neke od njihovih usluga podrazumevaju mentorstvo, treninge i edukacije, pravna i administrativna podrška, umrežavanje i 3D laboratorija.

Cilj ove posete je da se među ženama, studentkinjama i srednjoškolkama podstakne preduzetnički duh.

Prezentacijom NTP-a kao jednog od mesta za razvoj ideja, reinženjering regionalne privrede i jačanje globalne konkurentnosti postićićemo da više mladih prepozna lični potencijal u razvoju i mogućnosti pokretanja sopstvenog biznisa.

Grad Niš predstavlja idealno mesto za razvoj novih tehnoloških kompanija i naučnih istraživanja.

Poseta je organizovana u okviru projekta „Poveži žene – Podeli znanje“ koji realizuju Deli – prostor za kreativno delovanje u partnerstvu sa Udruženjem “Poveži žene”. Projekat „Poveži žene – podeli znanje“ odobren je za finansiranje u okviru Javnog konkursa za organizacije civilnog društva za predaju predloga projekata u sklopu projekta Platforma za odgovorno upravljanje finansijama, koji je Grad Niš raspisao u partnerstvu sa Programom Ujedinjenih nacija za razvoj (UNDP), a finansira Vlada Švedske.

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

s