DEKLARACIJA O KOLAČIĆIMA (Cookie Policy)

Ovaj internet sajt koristi kolačiće. Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Takođe delimo informacije o tome kako koristite sajt sa partnerima za društvene medije, oglašavanje i analitiku koji mogu da ih kombinuju sa drugim informacijama koje ste im dali ili koje su prikupili na osnovu korišćenja usluga. Ako nastavite da koristite našu internet stranicu, saglasni ste sa korišćenjem naših kolačića.

Kolačići su male tekstualne datoteke koje mogu koristiti veb sajtovi da učine korisničko iskustvo efikasnijim.

Na vašem uređaju čuvamo kolačiće koji su strogo neophodni za rad ove internet stranice. Za sve ostale tipove kolačića nam je potrebna Vaša saglasnost.

Ovaj sajt koristi različite tipove kolačića. Neke kolačiće koji se pojavljuju na našim stranama postavljaju usluge trećih strana.

U bilo kom trenutku možete da promenite ili opozovete svoju saglasnost iz Deklaracije o kolačićima na našoj internet stranici.

Saznajte kako možete da nas kontaktirate, odnosno kako obrađujemo lične podatke u okviru naših Pravila privatnosti, koja se nalaze na sledećem linku: 

https://www.connectwomen.rs/privacy-policy

Više informacijama o kolačićima i njihovom upravljanju u okviru različitih pretraživača, pronađite ovde:

https://www.aboutcookies.org

Vaša saglasnost se odnosi na sledeće domene www.connectwomen.com

Deklaraciju o kolačićima:

Neophodni 

Neophodni kolačići pomažu da sajt bude upotrebljiv omogućavajući osnovne funkcije kao što su navigacija na stranici i pristup zaštićenim sekcijama sajta. Ovi kolačići neophodni su za ispravno funkcionisanje sajta.

Marketing

Marketing kolačići imaju funkciju praćenja poseta na web stranicama, sa ciljem prikazivanja reklamnih i drugih sadržaja koji su relevantni i privlačni za pojedinačnog korisnika.

Podešavanja 

Kolačići podešavanja omogućuju sajtu da zapamti informaciju koja menja način na koji se veb sajt ponaša ili izgleda, kao što su Vaš podešeni jezik ili oblast (location) u kojoj se nalazite.

Statistika 

Statistički kolačići pomažu u analizi I  razumevanju interakcije posetilaca sa web sajtom, kroz anonimno prikupljanje informacija I prikaz uočenih pokazatelja.